Autoescuela Maragall
Autoescuela Maragall

Base teòrica

Els nostres professors li ensenyaran la base teòrica que tot alumne ha d'aprendre a les seves classes presencials. A més, li oferirem molta informació i trucs útils, utilitzant sempre els últims tests actualitzats de Trànsit, pot practicar per ordinador a les aules, també facilitem una clau per poder realitzar test en línia tranquil · lament des de casa, i els clàssics tests en paper de diverses editorials a tal que puguis aprendre amb la millor base. 

Atès que els temes de l'ensenyament teòric són rotatius, i els temes són independents un de l'altre, podràs incorporar-te el mateix dia que et matrícules, sense haver d'esperar a una data concreta. També si ho desitja podràs fer un intensiu per matricular-te en el mínim temps possible. 

Classes pràctiques

La formació pràctica en la conducció es porta a terme complint fidelment la legislació vigent i totes les normatives de la Prefectura Provincial de Trànsit. 

Actualment no hi ha mínim de classes pràctiques, així doncs serà d'acord amb el professor que podreu designar la data d'examen que es crea adequada per poder impartir la prova amb el major èxit buscant en tot moment l'aprovat en el primer expedient a fi que no hagis de renovar papers. 

Les classes pràctiques podran ser de 45 minuts o d'1 hora a escollir per l'alumne. 

El nostre desig és que assisteixis a les teves classes amb confiança i que et sentis satisfet dels nostres serveis, per a qualsevol eventualitat que pugui sorgir, només has de comunicar a secretaria i resoldrem de la millor manera les teves inquietuds.

Contacta amb nosaltres

Autoescola Maragall
Parc entre C/Numància i C/Nicaragua
Plaça de les Corts (5-7)
08029 Barcelona Barcelona
Teléfono: 934199566 934199566
Teléfono móvil: 652472797
Fax:
Dirección de correo electrónico: